Werkwijze:

» We maken een afspraak voor een (gratis) oriënterend gesprek. Dit is bij jou thuis omdat ik het belangrijk vind om de ruimte zelf te zien en de sfeer van het huis te ervaren. We bespreken je wensen, de mogelijkheden en evt. het beschikbare budget. We meten de ruimte op en ik maak foto’s. Wanneer je een nieuwbouwwoning hebt gekocht bespreken we je wensen aan de hand van de bouwtekening. Als jij er vertrouwen in hebt dat ik een goed en passend ontwerp voor je kan maken ontvang je een vrijblijvende offerte. Na akkoord ga ik voor je aan de slag.

» Het ontwerp kan bestaan uit een moodboard, plattegrond op schaal, 3d presentatie,  kleuradvies, interieurstyling, lichtplan of onderdelen hiervan. Dit hangt natuurlijk af van je wensen en deze worden besproken tijdens het oriënterend gesprek.

» Tijdens de ontwerpfase hebben we regelmatig contact en leg ik het voorlopige ontwerp aan je voor. Na goedkeuring wordt het definitieve ontwerp gemaakt. 

» Als ik een meubel voor je ontwerp dan hoort daar een gedetailleerde tekening voor de meubelmaker bij en zorg ik desgewenst voor een offerte.

» Het uitgewerkte interieurplan ontvang je op A3 formaat, in fotokwaliteit. Je ontvangt eveneens een schriftelijke toelichting op het ontwerp, inclusief verkoopadressen en handige tips, zodat je het later nog eens rustig na kunt lezen. 

» Met dit ontwerp heb je voldoende informatie om zelf aan de slag te gaan. Naar wens breng ik je in contact met betrouwbare en kundige vakmensen zoals bijvoorbeeld een meubelmaker, schilder, timmerman, meubelstoffeerder etc. 

 

ShonEjai bewerkt door MB Homedesign