werkwijze_foto

Interieurontwerp

  • We maken een afspraak voor een (gratis) oriënterend gesprek. Dit is bij jou thuis omdat ik het belangrijk vind om de ruimte zelf te zien en de sfeer van het huis te ervaren. We bespreken je wensen en de mogelijkheden en het beschikbare budget. We meten de ruimte op en ik maak foto’s. Wanneer je een nieuwbouwwoning hebt gekocht bespreken we je wensen aan de hand van de bouwtekening. Als jij er vertrouwen in hebt dat ik een goed en passend ontwerp voor je kan maken ontvang je een vrijblijvende offerte. Na akkoord ga ik voor je aan de slag.
  • Het ontwerp kan bestaan uit een moodboard, een plattegrond op schaal, digitale perspectieftekeningen, een meubelplan, kleuradvies en een verlichtingsplan of onderdelen hiervan. Dit hangt natuurlijk af van je wensen en dit wordt besproken tijdens het oriënterend gesprek.
  • Tijdens de ontwerpfase hebben we regelmatig contact en leg ik het voorlopige ontwerp aan je voor. Na goedkeuring wordt het definitieve ontwerp gemaakt.
  • Als ik een meubel voor je ontwerp dan hoort daar een gedetailleerde tekening voor de meubelmaker bij en zorg ik voor een offerte.
  • Naar wens breng ik je in contact met betrouwbare en kundige vakmensen zoals bijvoorbeeld een meubelmaker, schilder, timmerman, meubelstoffeerder of gordijnenatelier.
  • Het uitgewerkte interieurplan ontvang je op A3 formaat. Je ontvangt eveneens een schriftelijke toelichting op het ontwerp zodat je het later nog eens rustig na kunt lezen.

Lichtontwerp

Voor een verlichtingsplan wordt in grote lijnen dezelfde werkwijze gehanteerd als bij het interieurontwerp. Het verlichtingsadvies wordt eveneens aangeleverd op A3 formaat met daarin alle armaturen en benodigde lichtbronnen, passend bij de ruimte en de stijl van het interieur.

Aankoop of verkoop van de woning.

Verkoopstyling kan je helpen je woning sneller te verkopen. Een volledig interieurontwerp is daarvoor niet nodig. Ik kan bijvoorbeeld door je woning lopen en direct aanwijzingen geven of verbeterpunten vastleggen in een rapportage.
Twijfel je of er wel voldoende ruimte is in dat leuke nieuwe huis en of je meubels daar wel passen? Dan kan een ingetekende plattegrond op schaal duidelijkheid geven. Een digitale perspectieftekening kan een beeld geven van de mogelijkheden van de nieuwe woning.

Advies

Wil je alleen een kleuradvies, een advies voor een nieuwe bank of gordijnen, stylingadvies of iets anders. Ook dat kan allemaal.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.