“Naar goed naar mijn wensen te luisteren, kon zij feilloos mij mijn nieuwe meubels adviseren. Door mij van te voren deze meubels al in mijn woonkamer te laten zien door middel van projectie, voelde het al perfect toen ze uiteindelijk afgeleverd werden. Ze wist precies mijn smaak te pakken en had zelfs ook al onderzocht waar ik voor een mooie prijs deze meubels kon kopen. Ook kreeg ik kleuradvies voor de lambrisering en kleuren in de hal, ….. deze opgevolgd en het resultaat is een heerlijk rustige entree.
MB homedesign bedankt voor je deskundig advies.“

Marjolein, Renkum

Reviews

Meer reacties van klanten zijn te lezen op :

Het ontwerptraject is soms langdurig, zeker wanneer er sprake is van een verbouwing en alles moet worden afgestemd op de agenda van de aannemer, stukadoor, schilder etc. Tussen ontwerp en realisatie zit soms wel anderhalf jaar.  Het is fijn als er dan een prettig contact is met de klanten. En wat heb ik leuke klanten gehad! Deze kaartjes zijn dan een kers op de taart. 

Bedankjes van klanten
woonkamer Ulft MB Homedesign

“MB Homedesign heeft voor ons een mooi, praktisch maar vooral helpend interieurontwerp en verlichting- plan gemaakt. Door goed naar onze wensen te luisteren is er een mooi en zeer bruikbaar advies en ontwerp ontstaan. Bereikbaarheid en service is TOP. MB heeft echt kennis van zaken en goederen en geeft vele extra’s tips en tops !! Echt een aanrader voor een nieuwe inrichting of verandering huis/ woonkamer etc. Oh ja en ze ontwerpt ook nog zelf meubels !! “

Doke, Ulft

Ben jij ook toe aan een nieuw interieur en op zoek naar een persoonlijk interieurontwerp of interieurstylist die je helpt sfeer te creëren? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek.