Woning Zevenaar, Groot Holthuizen

Nadenken over de inrichting van een nieuw te bouwen woning is niet voor iedereen eenvoudig. Dat was het probleem voor deze mensen. De grote vraag was hoe verbinding te krijgen tussen eethoek en zithoek  in deze grote woonkamer en de ruimtelijkheid te bewaren. Gezelligheid te creëren zonder alles vol te zetten met spullen. De donkere vloer en de mooie kleur op de muur, Oval Room blue 85 van Farrow and Ball en   hadden ze zelf al uitgezocht. Dit was dus ook het uitgangspunt van het ontwerp.

De licht grijze banken en de stoere vloerlamp van Ztahl komen prachtig uit tegen de warme kleur op de muur. De salontafels van Brix hadden oorspronkelijk een ander blad maar die kleur sloot niet aan bij de wens van de bewoners. Daarom zijn ze door de meubelmaker vervangen voor bladen van licht eiken. De bestaande eettafel heeft hetzelfde blad gekregen.

De verbinding tussen het zitgedeelte en eetgedeelte van de woonkamer is gelegd door middel van dit door MB Homedesign ontworpen wandmeubel. Het tv-meubel wordt door middel van een lowboard verbonden met de servieskast en dienst tevens als een soort vensterbank voor het lage raam. De boekenkastjes maken het een speels geheel. Dit meubels is uitgevoerd in licht eiken met antraciet kleurige elementen voorzien van kastverlichting. Meubelfabriek Crum uit Renkum heeft dit meubel echt fantastisch mooi gemaakt.

Ook de kasten uit woonkamer Ermelo en woonkamer Apeldoorn en de eettafel en kasten van de woning in Duiven 
zijn door Crum gemaakt.