Woning in de Liemers

De bewoners van deze vrijstaande woning in de Liemers wilden graag een open keuken. Daarvoor moest de muur worden doorgebroken. De keuken hadden ze zelf al uitgezocht bij  Hans te Wildt keukens in Elten. Maar hoe dan verder?  Waar maken we de doorbraak naar de keuken, welk deuren moeten we kiezen, wat doen we met onze meubels en verlichting? Een greep uit de vragen van de klanten.

Aan de hand van deze wensen heeft MB Homedesign een interieuradvies gemaakt. Met behulp van de plattegrond op schaal en een 3D presentatie  kon een goede keuze worden gemaakt voor de indeling. De bestaande meubels wilden zij graag behouden. De kastenwand bestaat uit losse onderdelen dus een andere indeling was een mogelijkheid. Door de elementen van de kasten anders neer te zetten/op te hangen werd een optimale indeling gecreeerd met voldoende ruimte voor de eettafel, zonder dat deze de doorloop naar de keuken zou belemmeren. Verder heeft MB Homedesign geadviseerd in nieuwe verlichting en een kleur op de muur. Natuurlijk mocht nieuwe raambekleding niet ontbreken. De mooie vouwgordijnen zijn geleverd door Wentholt Wonen in Zevenaar.

Een lichtadvies is eveneens een onderdeel van dit ontwerp. Door MB Homedesign werden voorbeelden aangedragen die bij de sfeer en stijl van het interieur passen. Met dit voorstel konden de klanten zelf armaturen naar smaak uitzoeken.