Woning Duiven

Deze mooie woning is prachtig gemoderniseerd door de ontzettend handige eigenaar. Maar het lukte niet om een goede indeling te vinden voor de lastige vorm van de woonkamer. De houtkachel moest het middelpunt worden maar dat was tevens het smalste deel van de woonkamer. Door de hoekbank om de kachel te situeren en een apart zitje te maken voor de tv wordt de ruimte optimaal benut.

De bewoners wilden graag een grote eettafel met minimaal acht zitplaatsen. Deze prachtige stoere eettafel is gemaakt door meubelfabriek Crum.  Crum heeft ook de broodkast en het tv-meubel gemaakt, wat ontwerpen zijn van MB Homedesign. En er moest kleur in huis komen. Dat kan! Veel kleur in deze mooie, draaibare,  eetkamerstoelen van Topform en het wandsculptuur Flotations van C. Jeré. Het kleurige vloerkleed in de zithoek is van hoogwaardige kwaliteit en komt van Brink en Campman.  

De grote, opvallende hanglamp en vloerlamp komen van Ztahl en zijn geleverd door MB Homedesign, evenals het vloerkleed en wandsculptuur.