Woonkamer Bilthoven

De bewoners van deze tussenwoning in Bilthoven willen hun interieur gaan vernieuwen met een nieuwe keuken, nieuwe meubels en verlichting. Er moet een ruime keuken met veel bergruimte in komen, voldoende zitplaatsen, een grote eettafel voor gezellige etentjes en  kastruimte in de woonkamer. Blauw is de favoriete kleur van de klanten dus dat moet zeker terugkomen in de inrichting. 
Aan de hand van deze wensen heeft MB Homedesign een interieurontwerp gemaakt inclusief het ontwerp voor een wandmeubel op maat. Dit maatwerk wandmeubel bestaat gedeeltelijk uit open vakken waardoor de vakantiesouvenirs mooi kunnen worden uitgestald. Ze worden verlicht door de ingebouwde LED kastverlichting. Het meubel wordt uitgevoerd in de favoriete kleur van de bewoners. 
De lastige indeling van de woning vraagt om een maatwerk keuken. De keuken is ontworpen door MB Homedesign, samen met Dutchfix keukens, die de keuken ook gaat plaatsen. 
Een lichtplan is eveneens een onderdeel van dit ontwerp. Door MB Homedesign werden armaturen uitgezocht die bij de sfeer en stijl van het interieur passen. 
Het ontwerp bestaat verder uit een plattegrond met indeling, een toelichting op het ontwerp met prijzen en verkoopadressen