Renovatie woning Rheden

Deze woning in Rheden was toe aan modernisering. Natuurlijk was de wens een nieuw interieur. Maar dat was niet het enige want er stond nog veel meer op het wensenlijstje. Zoals het verwijderen van de gashaard, een schuifpui of openslaande deuren in de woonkamer, een nieuwe vloer met vloerverwarming en nieuwe deuren. het gevolg is dat de benedenverdieping ook moet worden gestukt en geschilderd.  Dus het zou een totale renovatie van de benedenverdieping worden. Zo’n grote verbouwing betekent ten eerste een goed ontwerp en ten tweede een gedegen voorbereiding.  

Er is een mooi en uitgebreid ontwerp gemaakt waarin rekening is gehouden met alle wensen van de bewoners. Zij wilden vooral veel kleur en gebruik van natuurlijke materialen. Voor kleur ben je bij MB Homedesign aan het goede adres. Kleur is de smaakmaker van je interieur en dat is hier in ruime mate toegepast. Daarnaast is een ontwerp gemaakt voor een open wandmeubel waarin planten en accessoires kunnen worden geplaatst.

Het open wandmeubel is gemaakt en gemonteerd door meubelmaker Thomas Geurtsen. Het eiken tv meubel met achterwand is ook een ontwerp van MB Homedesign en vakkundig gemaakt door meubelfabriek Crum. Nieuwe binnendeuren en kozijnen zijn geplaats door SchelBouw en de nieuwe kunststof schuifpui door Kuppens Wehl. Allemaal vertrouwde adressen uit de regio.

Aan de hand van het interieurontwerp werd overleg gevoerd met alle vakmensen, werd de keuken besteld en de meubels aangekocht. Een verbouwing met zo’n onderliggend plan heeft enorm veel zorgen en tijd bespaard.

Inmiddels genieten de bewoners volop van hun nieuwe interieur!