Penthouse nieuwbouw

Totaalplan casco nieuwbouw penthouse

Dit prachtige casco appartement,  met een woonoppervlakte van 200 m²,  is aangekocht door mijn klanten. Zij gaven mij het vertrouwen en de vrije hand een mooi interieur voor hen te ontwerpen.  Een moodboard was niet nodig omdat de gewenste stijl en sfeer duidelijk was na een huisbezoek. 

Van elke ruimte werd eerst een plattegrond op schaal gemaakt en daarna volgde een voorstel voor de inrichting.
De start van het ontwerp was het aanleggen van domotica en elektra. Dit is vakkundig gedaan door pj electronics.
Daarna was de keuken aan de beurt omdat hier naar verwachting de langste levertijd op zat. Met dit deel van het ontwerp kon de klant al langs bij diverse keukenzaken en goed vergelijken. Bij De Haar Keukens werden zij deskundig geholpen en zijn ze uiteindelijk geslaagd. 

Dit appartement heeft een eetkamer en een zitkamer, deels gescheiden door een wand. In de eetkamer is een klein zitje gerealiseerd met een extra tv zodat de bewoners afzonderlijk van elkaar hun favoriete programma kunnen kijken. Het kleurenplan is doorgevoerd in het gehele appartement. Uitgangspunt voor het totale kleuradvies was een bestaand vloerkleed voor de zithoek met daarin onder andere de kleuren zwart en paars. Deze kleuren zie je in meerder vertrekken terugkomen. De kleurvlakken in de eetkamer geven het hoekje sfeer en warmte.

Grote gebaren in de zitkamer. Royale zitbanken, een fijne relaxfauteuil, een modern schilderij, een maatwerk en suite, een combinatie van stoere en warme tinten, geven dit interieur een persoonlijk karakter. Je ziet in het gerealiseerde ontwerp onder andere een prachtig kunstwerk van Atelier Knikker, fauteuil Caruzzo van Leolux, nieuwe deuren van Gewoongers, eetkamerstoelen van  Gealux. Het kantoormeubel en alle kasten zijn een ontwerp van MB Homedesign. 

Wil je meer weten over dit project, neem dan vrijblijvend contact op.

Het eindresultaat

Het ontwerp