Lichtplan woning

Verlichting is een veelzijdig en functioneel middel in het ontwerp dat vaak wordt onderschat. Door middel van goede verlichting creëer je een fijne sfeer, zorg je voor voldoende verlichting op de juiste plaats maar heb je ook de mogelijkheid om bouwkundige elementen of kunst uit te lichten

MB Homedesign heeft de opleiding tot lichtadviseur gevolgd en kan je helpen bij het maken van een sfeervol en praktisch lichtontwerp. Zo’n lichtplan kan bestaan uit een overzicht van bijpassende armaturen met geschikte lichtbronnen, de beste opties om de verlichting te dimmen of een technisch plan met alle aansluitingen voor elektra. Natuurlijk is LED verlichting het uitgangspunt van het ontwerp. Een advies voor domotica gaat altijd in overleg met een installateur. Tijdens het oriënterend gesprek kijken we wat nodig en wenselijk is voor jouw woning.

Bij een interieurontwerp hoort natuurlijk ook een voorstel voor mooie, bijpassende armaturen. Van stoer industrieel tot modern design, passend bij je smaak en stijl. Laat je verrassen door MB Homedesign. 

In mijn ontwerpen zie je onder andere verlichting van Masterlight, ETH , Toplicht en Ztahl. Ik kijk altijd welke verlichting het beste bij jouw ontwerp past, ik ben niet merk gebonden.