Appartement Zevenaar

Totaalplan ruim appartement Zevenaar

Dit prachtige casco appartement,  met een woonoppervlakte van 200 m²,  is aangekocht door mijn klanten. Zij gaven mij het vertrouwen en de vrije hand een mooi interieur voor hen te ontwerpen.  Een moodboard was niet nodig. Na een bezoek aan hun huidige woning was de gewenste stijl en sfeer duidelijk. 

Van elke ruimte werd eerst een plattegrond op schaal gemaakt en daarna een voorstel voor de inrichting.
De start was het ontwerp  was de keuken omdat hier naar verwachting de langste levertijd op zat. Met dit deel van het ontwerp kon de klant al langs bij diverse keukenzaken en goed vergelijken. Bij http://www.dehaarkeukens.nl/ werden zij deskundig geholpen en zijn ze uiteindelijk geslaagd. 

Dit appartement heeft een eetkamer en een zitkamer, deels gescheiden door een wand. In de eetkamer is een klein zitje gerealiseerd met een extra tv zodat de bewoners afzonderlijk van elkaar hun favoriete programma kunnen kijken. Het kleurenplan sluit aan bij de kleuren in de zitkamer. Uitgangspunt voor het totale kleuradvies was een bestaand vloerkleed met daarin onder andere de kleuren zwart en paars. De kleurvlakken in de eetkamer geven het hoekje sfeer en warmte.

Grote gebaren in de zitkamer. Een groot bankstel, een ruime relaxfauteuil, een modern wandpaneel, een maatwerk en suite, een combinatie van stoere en warme tinten, geven dit interieur een persoonlijk karakter. Je ziet hier onder andere kunst van https://www.werkaandemuur.nl/nl, fauteuil George van https://www.montis.nl/, fauteuil Peggy van Bree’s New World https://www.breesnewworld.nl/collectie/fauteuils/peggy/, nieuwe deuren van https://gewoongers.nl/, eetkamerstoel Annabel van Het Anker https://www.het-anker.nl/collecties/annabel/. Het kantoormeubel en alle kasten zijn een ontwerp van MB Homedesign. 

Wil je meer weten over dit project, neem dan vrijblijvend contact op.