Over MB Homedesign

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Myrna Bootsma. Al van jongs af aan ben ik bezig met tekenen, schilderen en knutselen. Creativiteit is de rode draad in mijn leven. Later ging ik ook fotograferen, potten bakken en muziek maken. Ik ontwierp mijn eigen tuinen en keukens en deed de klussen in huis zoveel mogelijk zelf. Door de jaren heen heb ik daarmee aardig wat materiaalkennis en ruimtelijk- en technisch inzicht verworven. Het creëren van een sfeervol en praktisch interieur vond ik zo ontzettend leuk dat ik besloot hiermee verder te gaan.  In 2012 is MB Homedesign van start gegaan en sinds die tijd werk ik met veel plezier aan het realiseren van de woonwensen van mijn klanten.

Ik volgde de driejarig vakopleiding textieldetailhandel en enige tijd later de vakopleiding binnenhuisarchitectuur aan de Interieuracademie.  Ook volgde ik aanvullende opleidingen op het gebied van kleur en (LED) verlichting.

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen volg ik regelmatig workshops en bezoek ik jaarlijks nationale en internationale meubel- en designbeurzen.

Dus wil je fijn wonen en kom je er zelf niet uit dan kan MB Homedesign je daar zeker bij helpen. 

Myrna MB Homedesign

Met veel plezier en enthousiasme ga ik voor jou aan de slag om een fijn interieur te creëren.

stylist VT wonen & designbeurs MB Homedesign

In 2018 en 2019 ben ik uitgenodigd om interieuradvies te geven op het adviesplein van de VT Wonen & Design Beurs in Amsterdam.