portretfoto crisp

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Myrna Bootsma. Al van jongs af aan ben ik bezig met tekenen, schilderen en knutselen. Creativiteit is de rode draad in mijn leven. Later ging ik ook fotograferen, potten bakken en muziek maken. Ik ontwierp mijn eigen tuinen en keukens en deed de klussen in huis zoveel mogelijk zelf. Door de jaren heen heb ik daarmee aardig wat materiaalkennis en ruimtelijk- en technisch inzicht verworven. Het creëren van een sfeervol en functioneel interieur gaf me zoveel voldoening dat ik besloot hiermee verder te gaan. Ik volgde de driejarig vakopleiding textieldetailhandel en enige tijd later de vakopleiding binnenhuisarchitectuur aan de Interieuracademie. Regelmatig volg ik cursussen om me nog meer te verdiepen in de werking van kleur en (LED)licht. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen volg ik regelmatig workshops en bezoek ik jaarlijks een internationale meubel- en designbeurs.

Met veel plezier en enthousiasme ga ik voor jou aan de slag om een fijn interieur te creëren.